Service Ett företag anpassat för Era behov

Renovera i hemmet med rabatt upp till 50000 per år

Nya regler och förändringar som gäller för att göra ROT avdrag från 2016.
I stort är vad man får dra av oförändrat men nu kan man bara få skattereduktion för 30% av arbetskostnaden och få rotavdrag upp till 50000kr.

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som rotarbeten och ger rätt till rotavdrag, om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i. Bostaden kan också vara en fritidsbostad, eller en bostad som du äger men som dina föräldrar bor i.

Du kan få sammanlagt 50 000 kronor i rot- och rutavdrag per år. Tänk på att avdraget är preliminärt. Det är först när din inkomstdeklaration för avdraget är beslutad som du får avdraget fastställt.

Upptäck med oss fördelar med kakel och klinker. Oavsett om det gäller privatpersoner eller företag. Partille Byggs arbete hjälper dig att höja ditt skyltfönster mot andra. Vi använder material från välkända tillverkare. Vi hjälper dig med val samt design och tekniska frågor.

Ett rum kan ha många ansikten eftersom även de bästa materialen kommer att användas på rätt sätt för specifika ändamål eller efter kundens behov. Partillebygg visar dig vad du kan göra hemifrån. Och viktigast av allt, hur man gör det bästa av det.

Denna princip gäller för badrum. Från offertförfrågan till kostnadsberäkning, våra förslag omfattar alla viktiga detaljer i utförandet av arbete.

Partille Bygg med sin ödmjukhet och noggrannhet utför alla arbetsmoment på rätt sätt. Arbete med vatten, el, golv samt målning och mycket mer möts med varandra till ett färdigt badrum.

Våra medarbetare är den centrala punkten mellan de intressen som olika partner har i byggandet. Partillebygg med sin kvalificerad och behörig personal lägger en stor vikt vid noggrannhet samt utförande tillsammans med alla inblandande partner.

Överenskommelse

Efter offertförfrågan bokar vi ett mötte och går genom alla renoveringsbitar. Samtidigt lämnar vi ut ett kostnadsförslag som ska accepteras av båda partner. Efter överenskommelse bestämmer vi tiden för påbörjning av arbete.

Renoverings arbete

  • Etablering: Skydda golv och andra maskiner där arbete skall utföras
  • Demontering: All inredning plockas bort. Vattenrören förses med avstängningsventiler
  • Rivning: Ytskiktet rivs (kakel, klinker, våtrumsmatta…)
  • Återuppbyggnad: Arbete med nya väggar och nytt golv efter kundens önskemål
  • Underarbete: Spackling av väggar och golv
  • Isolering: Fuktspärr appliceras på ett korrekt sätt, på väggar, golv och skarvar
  • Kakelsättning och fogning: Kakel och klinker sätts upp
  • Komplettering: Montering av vattenrör och el samt montering av interiören
  • Avetablering: Arbetet avslutas och byggavfallet transporteras bort

Färdigt badrum

I slutändan är det ett färdigt badrum efter Era specifika önskemål. Partille Bygg visar stolt sina färdiga arbeten efter all planering och arbetsinsats som totalentreprenör.